Nový náborový web Wüstenrotu: Kilomesicne.cz

Praha 18. dubna 2017 – Finanční skupina Wüstenrot spustila v dubnu interaktivní microsite www.kilomesicne.cz, která je součástí její kampaně zaměřené na nábor finančních poradců. Nová responsivní internetová prezentace vyniká jednoduchým, svěžím designem a klade si za cíl získat především mladé zájemce o finance na pozici finančního poradce ve Wüstenrotu.

„Při tvorbě stránek jsme kladli důraz na to, abychom je odlišili od jiných náborových webů. Příchozím tak celkově zjednodušuje proces, který maximálně šetří jejich čas. Není nutné vypisovat dlouhé motivační dopisy, zasílat životopis a mít dlouholetou praxi. Stačí projevit zájem o to, stát se odborníkem na finance a pomáhat lidem v jejich snech o bydlení,“ specifikuje kampaň Věra Slaninová, obchodní ředitelka finanční skupiny Wüstenrot. Kalkulátor umístěný na microsite jednoduše ukáže potřebné prodejní výsledky pro dosažení očekávaného měsíčního příjmu.

Češi služeb poradců využívají a jsou spokojeni
Nedávný průzkum finanční skupiny Wüstenrot potvrdil, že dvě třetiny Čechů již využilo služeb poradce. Spokojeno s ním pak bylo 73 % respondentů. Navíc s novými a přísnějšími podmínkami se zamezí poskytování nekvalitních služeb a zájem se pravděpodobně zvýší. Finančního poradce si respondenti nejčastěji vybírají na základě osobních referencí, tímto způsobem si jej vybralo 56 % dotázaných.

Výhody spojené s prací u Wüstenrotu popisuje Věra Slaninová: „Jsme finanční skupina orientovaná na obchodní výsledky a jejich plnění umíme nadstandardně ocenit. Klientům nabízíme kvalitní služby prostřednictvím vyškolených odborníků. Novým kolegům pak nabízíme zdarma adaptační program, proškolení a celou řadu atraktivních výhod. Nechybí ani motivační soutěže, slevy na naše produkty a neustála podpora ze zázemí naší skupiny.“

tel.: 257 092 350, 603 424 129

Marek Vomočil