Wüstenrot nabízí vybrané hypotéky bez poplatku

Praha 23. října 2017 – Wüstenrot hypoteční banka vylepšuje svou nabídku úvěrů nejen na bydlení. Až do konce letošního roku si mohou klienti pořídit vybrané hypotéky bez poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru. Navíc k Hypotéce Refin mohou získat interní ocenění nemovitosti za sníženou cenu. Nabídka platí od 23. října do 31. prosince 2017.

Každému, kdo si od dnešního dne sjedná Hypotéku pro vlastní bydlení, odpustí Wüstenrot poplatek za zpracování a poskytnutí úvěru. Ten činí standardně 2400 korun. Akce se týká všech fixací úrokové sazby, které Wüstenrot hypoteční banka nabízí – tedy na 1, 2, 3, 5 nebo 7 let. Například hypotéka s úrokovou sazbou na tři roky startuje již na 1,89 % p. a.

„Úrokové sazby pomalu ale jistě stoupají. Chceme proto nyní každému, kdo uvažuje nejen o pořízení vlastního bydlení, umožnit získat úvěr za výhodných podmínek a bez poplatků,“ říká Jiří Klos, manažer vývoje bankovních produktů finanční skupiny Wüstenrot.

S nulovou úhradou za poskytnutí a čerpání úvěru mohou počítat také zájemci o Hypotéku na cokoliv. Tzv. americká hypotéka je k mání u Wüstenrotu od 3,84 % a s fixací na tři a pět let. Poplatkové prázdniny se vztahují na všechny doby fixace.

Ani ti, kteří si vyberou Hypotéku Refin určenou na refinancování, nepřijdou zkrátka. Pro ně má Wüstenrot připravenou zvýhodněnou cenu za interní odhad nemovitosti. Pokud nemá klient k dispozici původní ocenění svého bytu či domu, přijde jej nový odhad jen na 1 000 Kč. Standardní výše poplatku za bytovou jednotku činí minimálně 1 750 Kč, rodinný dům přijde nejméně na 2 400 Kč.

Hlavní výhody hypoték Wüstenrot:

• Nově uzavřené hypoteční úvěry jsou bez poplatku za správu úvěru.
  • Klient neplatí žádné poplatky ani za čerpání úvěru a rezervaci úvěrových zdrojů.
  • Banka nevyžaduje zřízení běžného účtu.
  • Lhůta na čerpání úvěru až 24 měsíců.

tel.: 257 092 350, 603 424 129

Marek Vomočil