Wüstenrot prodloužil akci na Půjčku ProBydlení bez poplatků

Praha 25. června 2018 – Stavební spořitelna Wüstenrot prodlužuje akci na Půjčku ProBydlení  až do konce září ji lze sjednat bez poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření. Klienti tak získají překlenovací úvěr v PÚ tarifu zcela zdarma – neplatí za sjednání smlouvy o stavebním spoření, poskytnutí a zpracování úvěru i vedení úvěrového účtu. Půjčku ProBydlení lze získat s úrokovou sazbou již od 4,39 % ročně.

Půjčka ProBydlení nyní bez poplatkuKvůli rostoucím cenám nemovitostí, sílící regulaci i zvyšujícím se úrokům hypoték stále více klientů uvažuje o modernizaci svého stávajícího bydlení. Na to je překlenovací úvěr ideálním řešením. „Lidé se nebojí investovat do vylepšení svého bydlení. Meziročně jsme zaznamenali růst průměrné výše úvěru o 10 %,“ říká David Krček, produktový manažer Wüstenrot – stavební spořitelny.

Zájemci o finanční prostředky na koupi vlastního bydlení, jeho rekonstrukci a modernizaci nebo na pořízení družstevního bytu ušetří až do 30. září 2018 poplatek za uzavření smlouvy o stavebním spoření. Ten činí jedno procento z cílové částky, například u cílové částky 500 000 korun se jedná o 5 000 korun.

Nejvýhodnější sazba na trhu
Půjčka ProBydlení je překlenovací úvěr, který nemusí být zajištěný nemovitostí a umožňuje pokrytí výdajů na nákup či rekonstrukci bytu, domu, ale i na pořízení volně stojícího nábytku. Úroková sazba začíná již na 4,39 % p. a. S Půjčkou ProBydlení lze výhodně refinancovat i účelové úvěry na bytové potřeby od jiných finančních ústavů. Zájemci o výhodný úvěr si mohou vybrat hned z pěti dob splatnosti: 6, 8, 14, 18 nebo 22 let. „Naši klienti preferují co nejnižší splátku a tedy dlouhodobější úvěry,“ doplňuje Krček.

Bez zajištění až 1,5 milionu korun
Výše úvěru bez zajištění nemovitostí může činit až jeden milion korun, v případě družstevního bydlení dokonce 1,5 milionu korun. Půjčku ProBydlení lze využít například na vybavení domácnosti či modernizaci bydlení. Také na střechu, bazén, garáž, zahradní domek, septik, zateplení fasády, ale i administrativní náklady. Podívejte se na podrobný přehled na co lze Půjčku ProBydlení použít.

tel.: 257 092 350, 603 424 129

Marek Vomočil