Wüstenrot vylepšuje svou nabídku pro bytová družstva a společenství vlastníků jednotek

Praha 10. prosince 2018 – Finanční skupina Wüstenrot vylepšuje svou úvěrovou nabídku  REVIT, určenou na revitalizaci bytových domů pro družstva a sdružení vlastníků. Od 7. prosince mohou využít zbrusu nový tarif, který zavádí konstantní splátku v období překlenovacího i řádného úvěru, má atraktivní úrokovou sazbu od 2,89 % a maximálně zjednodušuje vyřízení úvěru.

Nové, výhodnější podmínky. Program REVIT pro revitalizaci bytových domů.Wüstenrot má ve financování rekonstrukcí bytových domů velkou tradici. „V rámci státního programu PANEL jsme se podíleli na více než 5000 projektů v hodnotě přes 20 miliard korun,“ říká David Krček, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot, a dodává: „Průměrné stáří obydlených bytových domů je v Česku více než 52 let, chceme proto nabídnout pomocnou ruku při jejich revitalizaci.“

Největší předností nového tarifu v rámci programu REVIT je stejná splátka ve fázi překlenovacího i řádného úvěru ze stavebního spoření s garancí pevné úrokové sazby. Ve fázi překlenovacího úvěru mohou bytová družstva a sdružení vlastníků jednotek získat potřebné finance již od 2,89 % ročně. Ve fázi řádného úvěru pak pevná úroková sazba činí 3,19 % ročně. Splatnost se může pohybovat od 5 do 25 let. Bytová družstva a sdružení vlastníků se tak mohou jednoduše ochránit před aktuálně rostoucími úrokovými sazbami.

Navíc lze REVIT snadno kombinovat s dotačními programy určenými na revitalizaci bytových domů. Získané finanční prostředky mohou bytová družstva a sdružení vlastníků vložit bez poplatku na svůj úvěrový účet a tím snížit pravidelnou splátku nebo zkrátit dobu splatnosti.

S novým REVITem lze získat až 500 000 korun na bytovou jednotku bez nutnosti ručení nemovitostí. Zároveň Wüstenrot maximálně zjednodušuje proces vyřízení – není potřeba již dokládat výpis z obchodního rejstříku, rozpočtové náklady či informace o splácení dalších úvěrů.

tel.: 257 092 350, 603 424 129

Marek Vomočil