Wüstenrot zvyšuje sazby u termínovaných vkladů

Praha 16. srpna 2018 – Wüstenrot zvyšuje od 20. srpna úrokové sazby u termínovaných vkladů pro fyzické osoby o 0,1 procentního bodu. Stejně tak u termínovaných vkladů pro bytová družstva a SVJ o 0,2 procentního bodu.

„Vedle výhodného Spořicího účtu nabízíme zajímavé zhodnocení i na termínovaném vkladu. Ten má smysl především pro střednědobé až dlouhodobé uložení peněz. Jeho výhodou je garance výše sazby po celou dobu trvání vkladu,“ říká Pavel Hejzlar, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot, a dodává: „Doporučuji nenechávat peníze ladem na běžném účtu, a raději je vložit na spořicí účet či termínovaný vklad, který je ze zákona pojištěn.“

Přehled nových sazeb
V tabulce níže uvádíme nové sazby u jednorázového termínovaného vkladu ProZisk  pro fyzické osoby od 1 roku do 5 let dle volby klienta.

Jednorázový termínovaný vklad Úrokové sazby v % p. a.
Doba vkladu Současná sazba Sazba od 20. 8. 2018
1 rok 0,50 0,60
2 roky 0,60 0,70
3 roky 0,70 0,80
4 roky 0,80 0,90
5 let 1,10 1,20

V tabulce níže uvádíme nové sazby u jednorázového termínovaného vkladu ProZisk pro bytová družstva a SVJ od 3 měsíců do 5 let dle volby klienta.

Jednorázový termínovaný vklad Úrokové sazby v % p. a.
Doba vkladu Současná sazba Sazba od 20. 8. 2018
3 měsíce 0,30 0,50
6 měsíců  0,40 0,60
9 měsíců 0,50 0,70
1 rok 0,60 0,80
2 roky 0,70 0,90
3 roky 0,80 1,00
4 roky 0,90 1,10
5 let 1,00 1,20

Pozn.: revolvingový termínovaný vklad = 3 měsíce až 1 rok; jednorázový termínovaný vklad = 1 rok až 5 let

Více informací na produktové straně termínovaného vkladu.

tel.: 257 092 350, 603 424 129

Marek Vomočil