Wüstenrot zvyšuje úroky na spořicím účtu a garantuje sazbu až do konce roku 2019

Praha 13. listopadu 2018 – Wüstenrot zvyšuje úročení svého spořicího účtu. Navíc prodlužuje akci pro nové klienty, kterým garantuje úrok až 1,6 % p. a. do konce roku 2019, a to na neomezený objem prostředků. Stačí si jen otevřít účet do konce února 2019 a zajistit si nejvyšší výnos na spořicím účtu na trhu.

Vykrmíme vaše úspory až 1,6 %25 p.a. Spořicí účet.„Na základě velkého zájmu klientů jsme se rozhodli prodloužit nabídku akčního úroku až do konce roku 2019. Díky zvýšení bonusu za fixaci tak klientům garantujeme po celý rok 2019 úrok 1,6 % ročně, což je momentálně bezkonkurenční nabídka,“ říká Pavel Hejzlar, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot.

Sazba až 1,6 % ročně na neomezený objem prostředků
Každý nový zákazník, který si do 28. února 2019 založí Wüstenrot Spořicí účet, dostane až do 31. prosince 2019 automaticky speciální úrokovou odměnu 0,6 %. K základní sazbě 0,5 % může ale ještě získat bonus za fixaci uložených peněz až 0,5 %. Klient tak získá jistotu, že po celý rok 2019 budou jeho úspory zhodnocovány sazbou 1,6 % p. a.

Lepší sazba i pro stávající klienty
„Od 19. listopadu také zvyšujeme odměnu za fixaci uložených peněz – pokud si klient sjedná fixaci na 12 měsíců, získá nově úrokový bonus 0,5 % p. a., místo dosavadních 0,4 % ročně,“ doplňuje Hejzlar.

Wüstenrot Spořicí účet nabízí základní úrok 0,5 % ročně. K němu si může za sjednání fixace prostředků na 3 až 12 měsíců klient připsat věrnostní bonus až 0,5 % ročně. Pro částky od 30 000 Kč do 1,5 milionu korun tak lze získat zhodnocení až 1 % ročně. Pro vyšší částky si klient může založit další spořicí účty a získat tak stejné úročení pro všechny své úspory.

Akční úrok 0,6 % je připisován na spořicí účet měsíčně stejně jako základní úrok, úrok za fixaci prostředků je na účet připsán po skončení fixace (3 – 12 měsíců). Počet fixací není omezen, je možné je sjednat v minimální výši 10 tisíc korun a kdykoliv bez sankce zrušit. Založení a vedení účtu je zdarma, klient nemusí mít ani běžný účet u Wüstenrotu. Nabídka akčního úroku platí pouze pro nové klienty, kteří dosud neměli založený Wüstenrot Spořicí účet.

Zůstatek Úroková sazba od 19. 11. 2018
Základní úroková sazba pro zůstatky od 30 000 do 1,5 mil. Kč 0,50 %