Wüstenrot dvakrát uspěl v soutěži Finanční produkt roku

Praha 30. ledna 2019 – Wüstenrot hned dvakrát uspěl v soutěži Finanční produkt roku 2018. Druhé místo ve své kategorii získal Wüstenrot Spořicí účet a Wüstenrot Termínovaný vklad. Zájem klientů o vkladové produkty tak potvrzuje i hodnocení odborné poroty a získaná ocenění.

Spořicí účet až 1,6 %25 p.a.„Velmi mě těší, že jsme druhý rok po sobě uspěli v měření nejlepších bankovních produktů. Rostoucí zájem klientů je tak ještě umocněn oceněním odborné poroty,“ říká Michal Pokluda, ředitel úseku produktu a marketingu finanční skupiny Wüstenrot, a dodává: „Mohu všem klientům slíbit, že v letošním roce budeme pokračovat ve vylepšování našich vkladových produktů.“

Wüstenrot Spořicí účet – sazba 1,6 % na neomezený objem prostředků
Každý nový zákazník, který si do 28. února 2019 založí Wüstenrot Spořicí účet, dostane až do 31. prosince 2019 automaticky speciální úrokovou odměnu 0,6 %. K základní sazbě 0,5 % může ale ještě získat bonus za fixaci uložených peněz až 0,5 %. Klient tak získá jistotu, že po celý rok 2019 budou jeho úspory zhodnocovány sazbou 1,6 % p. a.

Úroková sazba je platná pro částky od 30 000 Kč do 1,5 milionu korun. Pro vyšší sumy si klient může založit další spořicí účty a získat tak stejné úročení pro všechny své úspory.

Wüstenrot Termínovaný vklad
Klienti mají na výběr z jednorázových termínovaných vkladů na 1, 2, 3, 4 a 5 let. V roce 2018 zvýšil Wüstenrot hned třikrát úrokové sazby u termínovaných vkladů. Zatímco na konci loňského roku nabízel pětiletý termínovaný vklad sazbu 0,5 % p. a., nyní je to 1,7 % p. a.

tel.: 257 092 350, 603 424 129

Martina Vokrouhlíková