Cestovní pojištění ProCesty v novém na prodejním portálu wüstenrot24.cz

22. května 2012 – Pojišťovna Wüstenrot převedla na svůj nový prodejní portál www.wustenrot24.cz online sjednání cestovního pojištění ProCesty. Nový interaktivní formulář obsahuje přehledné návody na vyplnění a nápovědu. U Wüstenrotu si tak i méně zkušený uživatel zvládne sjednat cestovní pojištění snadno a rychle přes internet.

David Vosika, vedoucí úseku vývoje pojistných produktů finanční skupiny Wüstenrot, tento krok komentuje:„Stále více lidí si naštěstí už uvědomuje rizika spojená s cestováním do zahraničí, a tak se cestovní pojištění stává běžnou součástí jejich výbavy na cesty.  Abychom klientům uzavření tohoto pojištění maximálně usnadnili, převedli jsme online verzi na náš nový prodejní kanál wüstenrot24.cz a cestovní pojištění jsme ještě vylepšili.“

Nový formulář klienta během vyplňování okamžitě upozorní, co je třeba doplnit, předloží nabídku destinací nebo nabídne připojištění rekreačních sportů. V případě, že si klient není jistý, je mu k dispozici srozumitelná nápověda. Pojištění je možné zaplatit platební kartou nebo převodem z účtu.

Wüstenrot ProCesty
Cestovní pojištění ProCesty se nabízí ve třech variantách. Balíček Cestovatel A obsahuje pojištění léčebných výloh včetně repatriace, ošetření zubů, ortéz a nákladů na přivolání opatrovníka. Varianta Cestovatel B je rozšířena o pojištění zavazadel a pojištění odpovědnosti za škodu. Balíček Cestovatel C je navíc doplněn o pojištění trvalých následků úrazu a smrti následkem úrazu.
Výhodou pojištění u Wüstenrotu je zahrnutí běžně provozovaných rekreačních letních i zimních sportů do základního pojištění.
Všechny balíčky lze doplnit o připojištění rizikových sportů a zásahu horské služby SR.
V rámci jedné smlouvy lze pojistit více spolucestujících osob najednou, osoby mladší osmnácti let jsou finančně zvýhodněny.
Klientům jsou samozřejmě k dispozici nonstop asistenční služby společnosti Europ Assistance

Příklad cestovního pojištění Wüstenrot ProCesty pro čtyřčlennou rodinu do Řecka, délka pobytu 10 dní :
Cena od 520 Kč (dvě dospělé osoby a dvě děti)

Prodejní portál www.wustenrot24.cz
Kromě cestovního pojištění lze na prodejním portálu www.wustenrot24.cz  sjednat
rizikové životní pojištění ProSichr a kapitálové životní pojištění ProBudoucnost, dále pojištění motorových vozidel ProAuto i  běžný a spořicí účet a termínovaný vklad.

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz