Dny bydlení Wüstenrot v Plzni od 12. do 14. července

Praha, 4. července 2011 -  Ve dnech 12. až 14. července 2011 se v regionálním centru společnosti Wüstenrot v Plzni uskuteční Dny bydlení Wüstenrot. V tomto termínu lze sjednat smlouvu na produkty finanční skupiny Wüstenrot zaměřené na bydlení za nadstandardně výhodných podmínek. Po dobu trvání akce jsou pro návštěvníky a jejich děti připraveny drobné dárky. Regionální centrum Wüstenrot pro západní Čechy sídlí na adrese Šafaříkovy sady 2455/5,  Plzeň, otevírací doba je denně 9 – 17 hod.

„Společnost Wüstenrot považuje produkty zaměřené na bydlení za jednu z priorit a věnuje jim maximální pozornost. Toto úsilí bylo letos odměněno cenou Zlatá koruna za naše stavební spoření pro děti a mladé do 18 let s názvem Kamarád+. Rovněž letní nabídka Dny bydlení Wüstenrot se zaměřuje na stavební spoření a pojištění nemovitosti a domácnosti. V jejím rámci lze například sjednat stavební spoření za poloviční cenu uzavření smlouvy,“ řekl Pavel Vaněk, generální ředitel společnosti Wüstenrot.

V plzeňském regionálním centru Wüstenrot mohou zájemci využít mimořádných výhod a uzavřít si

-    stavební spoření za poloviční úhradu za uzavření smlouvy
-    hypotéku na bydlení a hypoteční úvěr REFIN na refinancování staršího nevýhodného úvěru na bydlení za minimální úrokovou sazbu
-    pojištění nemovitosti nebo domácnosti ProDomov s 10% slevou, přičemž při současném sjednání pojištění nemovitosti i domácnosti s ročně placeným pojistným mohou získat celkovou slevu 25 %.

Více informací na www.wustenrot.cz.

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz