Hypotéky od Wüstenrotu až o 0,2 % ročně levnější

Praha 10. února 2016 – Hypoteční banka Wüstenrot snížila s platností od 5. února úrokové sazby hypotečních úvěrů poskytovaných na účely bydlení až o 0,2 % ročně. Snížení se týká především tříletých a pětiletých sazeb.
Úroková sazba Hypotéky Wüstenrot na bydlení začíná nyní na 1,74 % p. a. Hypotéku Refin může žadatel o refinancování původního úvěru získat již za 1,64 % ročně. Hypotéku bez příjmů určenou pro klienty, kteří nemohou standardním způsobem prokázat své příjmy, nabízí banka s úrokovou sazbou od 4,04 % ročně.

„Podle našich zkušeností nastává právě v únoru doba, kdy se klienti po vánoční a novoroční pauze začínají více zajímat o pořízení nového bydlení nebo o rekonstrukci toho stávajícího. Proto naše banka již tradičně připravila nabídku zvýhodněných sazeb,“ komentoval snížení úroků Kurt Scheuermann, člen představenstev společností Wüstenrot odpovědný za řízení rezortu obchodu a marketingu. „Zvýšený zájem očekávám i o Hypotéku Refin od klientů, kterým v letošním roce skončí fixace úrokové sazby a u nás si mohou zajistit zvýhodněnou úrokovou sazbu v devítiměsíčním předstihu,“ dodal Scheuermann.

Další výhody hypoték od Wüstenrotu

•  Nově uzavřené hypoteční úvěry jsou bez poplatku za správu úvěru.
  •  Klient neplatí žádné poplatky ani za čerpání úvěru a rezervaci úvěrových zdrojů.
  •  Banka nevyžaduje zřízení běžného účtu.
  •  Část úvěru nad 70 % hodnoty zajištění lze kdykoliv mimořádně splatit bez poplatku.

Podrobné informace o úrokových sazbách jsou uvedeny na www.wustenrot.cz v Přehledu úrokových sazeb hypotečních úvěrů a úvěrů platných od 5. 2. 2016.

Ing. Helena Dušková                                                Marek Vomočil
Wüstenrot                                                                 Native PR, s.r.o.
tel.: 257 092 352, 727 821 962                                 tel: 221 592 450, 734 572 970
e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz                    e-mail: marek.vomocil@nativepr.cz