Námořníci nadělili dětskému domovu

19. prosince 2011 – V pátek 9. prosince 2011 uspořádala společnost Wüstenrot v prostorách divadla La Fabrika v pražských Holešovicích vánoční večírek pro své zaměstnance. V jeho průběhu předali představitelé Wüstenrotu zástupcům Dětského domova z Horní Čermné šek na 100 tisíc korun.

Šek převzal Mgr. Luděk Bílý, ředitel Dětského domova (http://www.dd-domecek.com), se kterým si pro finanční příspěvek přišly na pódium i některé děti. Wüstenrot s tímto dětským domovem spolupracuje dlouhodobě. V letošním roce již např. uhradil kompletní rekonstrukci televizních rozvodů, která byla nutná z důvodu digitalizace televizního signálu. Peníze vybrané z vánoční zaměstnanecké sbírky budou využity na další opravy vnitřního zařízení domova.

Ředitel domova Luděk Bílý při této příležitosti poděkoval za výraznou finanční podporu, které se domovu od Wüstenrotu dostává a zdůraznil, že bez této pomoci by v domově nebyli schopni provádět nutné renovace, které si jeho již starší budova bezpodmínečně vyžaduje.

Motivem večírku byla námořní plavba. Každý, kdo přišel v tematickém kostýmu, se mohl osvěžit speciálním námořnickým koktejlem. Večírek moderoval Jan Smetana (Česká televize, Rádio Bonton).

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz