Pojištění Wüstenrot ProCesty zaznamenalo meziroční o nárůst 25 %

14. května 2013 – Cestovní pojištění Wüstenrot ProCesty se úspěšně zařadilo do portfolia produktů pojišťovny Wüstenrot nabízených on-line. Na objemu smluv se v roce 2013 podílí smlouvy sjednané on-line 33 %. Kromě toho tento produkt zaznamenal 25% nárůst oproti roku 2012.

Ing. Petr Hájek, vedoucí vývoje pojistných produktů Wüstenrotu, uvádí: „Cestovní pojištění je jedním ze základních prvků našeho komplexního zabezpečení a ochrany klientů. V nabídce Wüstenrotu je již od roku 2009. Od loňského roku, kdy je pojištění ProCesty možné sjednat i přes internet, úspěšnost tohoto produktu roste. V letošním roce bylo dosud sjednáno 33 % smluv on-line, a jelikož je letní turistická sezona teprve na začátku, očekáváme v tomto směru další nárůst."

Pojišťovna Wüstenrot nabízí tři varianty cestovního pojištění s názvem ProCesty, a to Cestovatel 1, Cestovatel 2 a Cestovatel 3. Cestovatel 1 zahrnuje léčebné výlohy včetně repatriace, ošetření zubů a opatrovníka. Cestovatel 2 navíc zahrnuje pojištění zavazadel a pojištění odpovědnosti za škodu. Cestovatel 3 je nejkomplexnější nabízené pojištění, které má navíc ještě pojištění trvalých následků a smrti.

Výhody cestovního pojištění ProCesty:
•    atraktivní cenové podmínky (např. cestovní pojištění pro jednu osobu na 7 dní v Itálii od 112 Kč)
•    vysoké limity pro pojištění léčebných výloh – do 3 000 000 Kč
•    krytí opatrovníka do 200 000 Kč ve standardní nabídce
•    běžné rekreační sporty zahrnuty v základním pojištění
•    zvýhodněné sazby pro děti
•    na jedné smlouvě lze pojistit neomezený počet osob
•    možnost sjednání osobně, telefonicky i on-line za stejnou cenu

Příklad:
Rodiče s  18letou dcerou, kteří stráví 7 dní u moře v Chorvatsku, zaplatí celkem 294 korun.

Cestovní pojištění Wüstenrot ProCesty lze sjednat on-line na www.wustenrot.cz a na bezplatné zákaznické lince 800 22 55 55. Pokud klient dává přednost osobnímu kontaktu, může navštívit nejbližší pobočku společnosti Wüstenrot – seznam všech poboček najde také na firemním webu.

Asistenční službou pojišťovny Wüstenrot je Europ Assistance (www.europ-assistance.cz). Její služby jsou k dispozici klientům Wüstenrotu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to ke každému sjednanému cestovnímu pojištění.

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz