Produktové spoty Prosichr a tiskové vizuály získaly bronz na mezinárodním festivalu reklamy PIAF

Praha, 2. května 2012 – Produktové spoty společně s tiskovými vizuály z kampaně na životní pojištění Wüstenrot ProSichr byly minulý týden oceněny bronzovou trofejí na III. Mezinárodním festivalu reklamy PIAF (www.piaf.cz ).

V kategorii „STORYTELLING“ zařadila mezinárodní porota na třetí místo produktové spoty Wüstenrotu (verze „Svědek“, „Hokej“ a „Táborníci“) společně s tiskovými vizuály z kampaně na životní pojištění ProSichr.

Pavel Vaněk, generální ředitel finanční skupiny Wüstenrot uvedl: „Mezinárodní ocenění kampaně na pojištění ProSichr mě velice těší a je důkazem vysoké úrovně naší komunikace. Rád bych poděkoval všem, kteří se na realizaci kampaně podíleli, a to nejen reklamní agentuře, ale také marketingovému a komunikačnímu týmu.“

Kampaň probíhala od února do března 2012 a kromě klasických reklamních kanálů využila i netradiční nosiče – 3D reklamu na tramvajových zastávkách, polepy výtahů v nákupních centrech nebo přestupní stanice pražského metra.

Různé prvky kampaně, buď televizní spoty nebo tiskové vizuály, byly kladně hodnoceny také v marketingových médiích, např. v pravidelném hodnocení kampaní časopisu Marketing & Media nebo měsíčníku Strategie.

„Vynikající umístění v této prestižní soutěži je nejen oceněním naší práce, ale i důvěry, kterou v nás klient vložil. Tím více si vážíme úspěchu, kterého jsme dosáhli v souboji s těmi nejlepšími reklamami z celého světa. Je to pro nás výzva k ještě lepší práci do budoucna,“
komentuje ocenění získané na PIAFu Tomáš Kopečný, managing director agentury Scholz&Friends, která byla zodpovědná za tvůrčí ztvárnění a realizaci kampaně.

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz