Stavební spořitelnou roku byla popáté za sebou vyhlášena Wüstenrot - stavební spořitelna

Praha 13. listopadu 2015 – Wüstenrot - stavební spořitelna a. s. obhájila i letos prvenství v soutěži Fincentrum Banka roku. Už popáté, a to nepřetržitě za sebou, byla vyhlášena Stavební spořitelnou roku.

„Ocenění v tak prestižní soutěži finančních institucí jako je Fincentrum Banka roku mě velice těší. Přijímáme ho s hrdostí a zároveň s velkým respektem a odpovědností vůči klientům i celému trhu stavebního spoření, “ řekl bezprostředně po slavnostním vyhlášení člen představenstva Wüstenrot – stavební spořitelny a.s. pan Kurt Scheuermann. „Ocenění naší stavební spořitelny je pro mě i potvrzením důležitosti myšlenky stavebního spoření pro klienty i významu stavebního spoření pro další vývoj trhu financování bydlení,“ dodal Scheuermann.

Stavební spořitelna Wüstenrot poskytla do konce října letošního roku úvěry v objemu téměř 1,5 miliardy korun. Ve srovnání s loňským rokem navýšila objem financování bydlení o více než 140 procent. K nárůstu zásadně přispělo zavedení úvěrového produktu Půjčka ProBydlení, který Wüstenrot poskytuje až do 1 milionu korun bez zajištění nemovitostí.
Právě na poptávce po tomto úvěru se potvrdilo, jak velký je mezi klienty zájem půjčit si na rekonstrukce a opravy bydlení, ale i na jiné bytové potřeby, pokud nemusejí úvěr zajišťovat nemovitostí či jinými nástroji.

Zajímavou nabídku má Wüstenrot i pro klienty, kteří chtějí dlouhodobě pravidelně spořit a vytvořit si tak bezpečným a jistým způsobem finanční rezervy. Tarif ProSpoření nabízí průměrné roční zhodnocení až 3,94 %.

Ing. Helena Dušková                                       Marek Vomočil
Wüstenrot                                                        Native PR, s.r.o.
tel.: 257 092 352                                              tel: 221 592 450, 734,572 970
e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz          email: marek.vomocil@nativepr.cz