Úvěry na bydlení od Wüstenrotu na podzim bez poplatku

Praha, 1. října 2013 – Finanční skupina Wüstenrot vyřizuje od pondělí 30. září úvěry na bydlení zdarma. Podzimní akce se týká jak překlenovacích úvěrů od stavební spořitelny, takHypotéky Wüstenrotna vlastní bydlení. Wüstenrot navíc snížil některé úrokové sazby překlenovacích úvěrů až o 0,8 % procenta.

V rámci podzimní nabídky zvýhodněných úvěrů poskytuje stavební spořitelna Wüstenrot bez poplatku všechny překlenovací úvěry pro fyzické osoby i úvěry Revit určené právnickým osobám. Úspora na poplatku představuje 1 % z celkové výše překlenovacího úvěru.

Bez poplatku je poskytována také Hypotéka na vlastní bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti a nabídka platí pro všechny doby fixace úrokové sazby. Hypotéka Refin na splacení dříve poskytnutých úvěrů je trvale bez poplatku, u ostatních typů hypotečních úvěrů účtuje banka fyzickým osobám jednotný poplatek ve výši 2400 korun.

U nově sjednaného hypotečního úvěru navíc klient neplatí úhradu za správu úvěru.

Kromě poplatku za vyřízení úvěru ušetří klienti nyní i na úrocích. U překlenovacího úvěru Superúvěr bez zajištění zástavním právem snížil Wüstenrot úrokovou sazbu o 0,8 % na 4,5 % p. a. Stejný úvěr, ovšem se zástavou nemovitosti, získá klient za 3,3 % ročně.
Speciální překlenovací úvěr Družstevní byt, který je určen na pořízení družstevního bydlení a poskytován až do výše 2 milionů korun bez zajištění zástavním právem, nyní stavební spořitelna nabízí za sníženou sazbu 4,6 % ročně.

Podzimní nabídka zvýhodněných úvěrů a hypoték je platná do 31. prosince 2013.

Podrobný přehled úrokových sazeb úvěrů od stavební spořitelny a hypotečních úvěrů je zveřejněn na www.wustenrot.cz.

Ing. Helena Dušková
tel.: 257 092 352, e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz