Vánoční hypotéka od Wüstenrotu od 1,64 % ročně

Praha 27. listopadu 2014 – Hypoteční banka Wüstenrot přichází s nabídkou „Vánoční hypotéky“. Na období od 27. listopadu do 31. prosince 2014 snížila tříleté a pětileté úrokové sazby hypoték na bydlení a refinancování o 0,15 procentního bodu.
Nejnižší tzv. EXTRA úroková sazba Hypotéky Wüstenrot na bydlení začíná na 1,74 % p. a., zájemcům o refinancování nabízí banka Hypotéku Refin s úrokovou sazbou od 1,64 % ročně.

Klienti, kteří nemohou standardním způsobem doložit své příjmy, mohou využít Hypotéku bez příjmu za garantovanou tříletou sazbu 4,04 % p. a. Výhodou této hypotéky je skutečnost, že klient bance prokazuje svou platební schopnost pouze čestným prohlášením, že je schopen dostát svým finančním závazkům a potvrzením o bezdlužnosti od finančního úřadu a ČSSZ.

Hypotéky bez poplatků
U Wüstenrotu ušetří klienti i na poplatcích, a to jak za vyřízení, tak za správu hypotečního úvěru. Bez poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru je Hypotéka na bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti, Hypotéka Refin, ale i neúčelová Hypotéka na cokoliv.

U nově uzavřených hypotečních úvěrů banka neúčtuje měsíční poplatek za správu úvěru.

Podrobné informace o úrokových sazbách uveřejnila banka na www.wustenrot.cz v Přehledu úrokových sazeb hypotečních úvěrů a úvěrů platných od 27. 11. 2014.

Ing. Helena Dušková
tel.: 257 092 352, e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz