Wüstenrot hypoteční banka snížila úrokové sazby

Wüstenrot hypoteční banka snížila úrokové sazby s pětiletou dobou fixace u hypotečních úvěrů poskytovaných fyzickým osobám na vlastní bydlení a refinancování.

Praha, 16. října 2009 – Poté, co od 1. září hypoteční banka Wüstenrot snížila úrokové sazby s jednoletou a tříletou dobou fixace, přistoupila nyní ke stejnému kroku u úrokových sazeb s s pětiletou fixací, které snížila až o 0,25 p.b. Minimální úroková sazba hypotéky Wüstenrot, poskytované na vlastní bydlení klesla na 4,94 % p.a. Všem klientům, kteří splní podmínky, je garantována úroková sazba 5,24 % p.a. EXTRA úroková sazba, za kterou banka poskytuje úvěry nad 1,5 mil. Kč do výše 70 % zástavní hodnoty nemovitosti, klesla na 4,89 % p.a.

Snížené úrokové sazby nabízí Wüstenrot také u hypotéky REFIN, určené na refinancování dříve poskytnutých úvěrů. Minimální pětiletá sazba nyní činí 4,89 % p.a., garantovaná 5,19 % p.a. I u tohoto typu úvěru nabízí Wüstenrot EXTRA úrokovou sazbu, a to ve výši 4,85 % p.a.

Jak hypotéka Wüstenrot, tak hypotéka REFIN pro fyzické osoby je poskytována zdarma. Úspora na poplatku za vyřízení úvěru může dosáhnout až 25 000 korun.

Mgr. Kateřina Bílá, MBA
e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz