Wüstenrot je Stavební spořitelnou roku 2011

10. listopadu 2011 - Stavební spořitelně  Wüstenrot se dostalo významného ocenění, když byla v uznávané soutěži Fincentrum Banka roku 2011 vyhlášena Stavební spořitelnou roku 2011. Odbornou porotu zaujala nejen svým stavebním spořením s nejvyšším úročením úspor na trhu, ale i širokou nabídkou úvěrů. Nejvyšší ocenění Wüstenrotu rovněž souvisí s aktivním přístupem spořitelny, která přišla s řadou inovací v době, kdy se trh vyvíjel nepříznivě, a řada subjektů se uchýlila k defenzivní strategii.

Toto prestižní ocenění je uznáním kvality produktů, služeb a práce všech zaměstnanců Wüstenrotu  a spolupracovníků obchodní organizace Wüstenrot. Ve srovnání s konkurencí je další velkou devizou stavební spořitelny Wüstenrot skutečnost, že každý její klient a jeho rodina má svého osobního poradce, který poradí nejenom v otázkách stavebního spoření.
Pavel Vaněk, generální ředitel společnosti Wüstenrot, ocenění komentuje: „Díky úzké spolupráci v rámci finanční skupiny  Wüstenrot  a jednotné obchodní organizaci můžeme  klientovi poradit i v dalších oblastech  osobních financí  a nabídnout mu široké portfolio produktů na financování bydlení, na finanční zabezpečení a pojistnou ochranu rizik. Zisk titulu Stavební spořitelna roku je pro nás velmi zavazující a současně motivující, protože první místo budeme chtít v příštím roce obhájit.  A to je vždy mnohem těžší.“

Více informací na www.wustenrot.cz.

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz