Wüstenrot podpoří povinné ručení novou mobilní aplikací ProAuto

16. října 2014 – Finanční skupina Wüstenrot podpoří povinné ručení novou mobilní aplikací ProAuto. Aplikace je určena motoristům, kteří chtějí mít přehled o spotřebě a nákladech na provoz jejich miláčka na čtyřech kolech.
Mottem celé aplikace je slogan „ProAuto, aplikace, bez které se vaše auto už neobejde“. A opravdu tomu tak je. Aplikace pohlídá pojištění, opravy, poskytne přehled o nákladech na provoz vozu a jeho spotřebě. A má mnoho dalších užitečných funkcí.

Po základní registraci bude aplikace sledovat spotřebu paliva automobilu a evidovat další náklady na provoz auta, jako je pravidelný servis, opravy, mytí a další údržba. Včas majitele vozu upozorní třeba i na termín technické kontroly. K dispozici budou různé přehledy a statistiky nákladu. Stačí zadávat pravidelně potřebné údaje a aplikace poskytne dokonalý přehled.

V aplikaci bude také možnost získat více informací o pojištění vozidla, možnosti sjednání a kontakty na nejbližší pobočky pojišťovny Wüstenrot.

Při tvorbě aplikace se samozřejmě myslelo i na strategii jejího dalšího vývoje a fungování. Proto se již nyní pracuje na jejím dalším rozvoji a funkcích.

Mobilní aplikaci připravila agentura Omnicom Media Group.

Aplikace je k dispozici pro iOS na App Storu a pro Android na Google play. Stáhnout je možné zde:http://proauto.wuestenrot.cz

Ing. Helena Dušková
tel.: 257 092 352, e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz