Wüstenrot snížil 3leté a 5leté úrokové sazby hypoték o 0,2 % ročně

19. června 2012 – Wüstenrot hypoteční banka snížila s platností od 18. června 2012 úrokové sazby s tříletou a pětiletou fixací o 0,2 procentního bodu. Při sjednání pojištění nemovitosti a životního pojištění u Wüstenrotu poskytne banka hypotéku za úrokovou sazbu sníženou o další dvě desetiny procenta.

Sazby klesly o 0,2 procenta ročně
Banka snížila tříleté a pětileté úrokové sazby u Hypotéky Wüstenrot poskytované na účely financování vlastního bydlení a Hypotéky Refin určené na refinancování dříve poskytnutých úvěrů o 0,2 procentního bodu.  U Hypotéky Wüstenrot začíná úroková sazba na 3,19 % p. a., Hypotéku Refin poskytuje banka za úrokovou sazbu od 3,09 % p. a.

Hypotéka od 2,89 % ročně a pojištění se slevou
Mimořádně zvýhodněnou nabídku připravil Wüstenrot pro klienty, kteří si současně s hypotékou na bydlení nebo refinancování sjednají u Wüstenrotu také pojištění nemovitosti a životní pojištění. V tomto případě se úroková sazba – garantovaná, minimální i EXTRA - snižuje o další 0,2 % p.a. a současně je klientovi poskytnuta 20% sleva na pojistném u pojištění nemovitosti a 10% sleva u životního pojištění. Klient, který splní podmínky pro EXTRA sazbu, může hypotéku získat už za 2,89 % p. a.

Bez poplatku za poskytnutí úvěru
Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení do 85 % LTV s tří a pětiletou fixací úrokové sazby a Hypotéku Refin vyřizuje banka zdarma.

Podrobnosti o nabídce hypoték a přehled aktuálně platných úrokových sazeb jsou uveřejněny ZDE.

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz