Wüstenrot snížil garantované úrokové sazby hypoték o 0,2 % ročně Při sjednání pojištění klesá úroková sazba o další 0,2 % p. a.

9. května 2012 – Wüstenrot hypoteční banka snížila s platností od 7. května úrokové sazby účelových hypoték na bydlení a refinancování pro fyzické osoby až o 0,2 procentního bodu. Při sjednání pojištění nemovitosti a životního pojištění u Wüstenrotu se úroková sazba hypotečního úvěru snižuje o další dvě desetiny procenta.

Snížení úrokových sazeb
Banka snížila tříleté a pětileté garantované úrokové sazby účelových hypoték na bydlení a refinancování dříve poskytnutých úvěrů o 0,2 procentního bodu. Snížení se týká i Hypotéky bez příjmů, která je určena na účely bydlení pro klienty, kteří nemohou standardním způsobem doložit příjmy, a Hypotéky na pronájem, tedy hypotečního úvěru, kterým klient financuje pořízení nemovitosti, která neslouží vlastnímu bydlení ale k dalšímu pronájmu.

Hypotéka i za 3,09 % ročně a pojištění se slevou
Mimořádně zvýhodněnou nabídku připravil Wüstenrot pro klienty, kteří si současně s hypotékou na bydlení nebo refinancování sjednají pojištění nemovitosti a životní pojištění.    V tomto případě se úroková sazba – garantovaná, minimální i EXTRA - snižuje o další 0,2 % p.a. a současně je klientovi poskytnuta 20% sleva na pojistném u pojištění nemovitosti a 10% sleva u životního pojištění.  Klient, který splní podmínky pro EXTRA sazbu, může hypotéku získat už za 3,09 % p. a.

Zcela bez poplatku nebo za jednotných 2999 korun
Současná nabídka hypoték je atraktivní i tím, že klienti podstatně ušetří na poplatcích za vyřízení úvěru. Zcela zdarma je Hypotéka na vlastní bydlení do 85 % hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na tři a pět let. Za vyřízení Hypotéky na bydlení s dvouletou fixací činí poplatek jen 2 999 korun.
Tento jednotný poplatek účtuje banka také u Hypotéky na domácnost, Hypotéky na pronájem a neúčelové – americké Hypotéky na cokoliv.

Nižší úroky a poplatky také u úvěrů pro právnické osoby
Finanční skupina Wüstenrot se dlouhodobě zaměřuje také na poskytování úvěrů a hypoték právnickým osobám – především bytovým družstvům a společenstvím vlastníků na účely oprav, rekonstrukcí a modernizací bytových domů. Od 7. května snížil Wüstenrot tří a pětileté úrokové sazby hypotéky HypoRevit a úvěru TopRevit o 0,2 % ročně a poplatek za zpracování úvěru na polovinu.

Podrobnosti a přehledy aktuálně platných úrokových sazeb jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz