Wüstenrot snížil úrokové sazby hypoték a překlenovacích úvěrů, v dubnu vyřizuje překlenovací úvěry bez poplatku

2. dubna 2012 – Wüstenrot snížil s platností od 1. dubna 2012 úrokové sazby hypoték na bydlení a refinancování pro fyzické osoby až o 0,25 procentního bodu. U překlenovacích úvěrů klesly úroky až o 0,6 %. Všechny žádosti o překlenovací úvěr podané v dubnu 2012 vyřizuje Wüstenrot bez poplatku.

U hypoték na bydlení a refinancování snížil Wüstenrot nejvíce, a to o 0,25 p.a., pětileté úrokové sazby. Klesly ale i sazby s tříletou fixací. Nejlevnější je tak nyní Hypotéka Refin s tříletou fixací úrokové sazby za 3,29 % ročně, Hypotéku na bydlení lze získat od 3,39 % ročně.
Snížení se týká i Hypotéky bez příjmů, která je určena pro klienty, kteří žádají o hypotéku na bydlení, ale nemohou standardním způsobem doložit příjmy. Garantovanou pětiletou úrokovou sazbu snížila banka o 0,25 procentního bodu na 6,89 % p.a.
Do 20. dubna poskytuje banka v rámci akce Hypotéka za minimum hypoteční úvěry na vlastní bydlení a na refinancování do výše 70 % LTV za minimální úrokovou sazbu při splnění standardních podmínek platných pro sazbu garantovanou, což znamená slevu o 0,2 procentního bodu
Na duben připravil Wüstenrot ojedinělou nabídku i pro zájemce o překlenovací úvěr. Všechny úvěry typu Superúvěr poskytuje při zajištění zástavním právem k nemovitosti za úrokovou sazbu sníženou o 0,6 % p.a. Superúvěr lze získat již za 4,2 % p.a. Úroková sazba úvěru na družstevní bydlení, který je poskytován na částku až 2 miliony korun a bez zástavy nemovitosti, se snížila na 5,4 % ročně.

Bez poplatků
Mimořádná jarní nabídka úvěrů a hypoték je atraktivní i tím, že klienti podstatně ušetří na poplatcích za vyřízení úvěru. V dubnu jsou překlenovací úvěry pro fyzické i právnické osoby vyřizovány zdarma. Poplatek za zpracování a poskytnutí úvěru neplatí klient ani u hypotéky na vlastní bydlení do 85 % hodnoty nemovitosti a s fixací úrokové sazby na pět let. U těchto hypoték s dvouletou a tříletou sazbou je poplatek snížen na jednotných 2 999 Kč.

Podrobnosti a přehledy aktuálně platných úrokových sazeb jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz