Wüstenrot snížil úrokové sazby hypoték až o 0,4 % p. a.

Praha 3. března 2014 – Hypoteční banka Wüstenrot snížila s platností od 27. února 2014 úrokové sazby hypoték na bydlení a refinancování a neúčelové hypotéky až o 0,4 % p. a.
O 0,3 % p. a. klesly tříleté a pětileté úrokové sazby hypoték poskytovaných na účely bydlení a refinancování dříve poskytnutých úvěrů. Hypotéku na bydlení nabízí Wüstenrot s úrokovou sazbou od 2,49 % p. a., Hypotéku Refin od 2,39 % p. a.

Banka snížila též úrokové sazby u Hypotéky na domácnost a neúčelové Hypotéky na cokoliv, kterou mohou klienti využít na refinancování, resp. konsolidaci spotřebitelských úvěrů. Tyto hypotéky poskytuje Wüstenrot za jednotnou, garantovanou sazbu, která u Hypotéky na domácnost činí 5,39 % ročně, u neúčelové Hypotéky na cokoli pak 5,59 % p. a.

Hypotéky bez poplatků
Hypotéky na bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti, Hypotéku na cokoliv a  Hypotéku na domácnost vyřizuje banka v rámci jarní akce bez poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru.  Hypotéka Refin je trvale bez tohoto poplatku.
U nově uzavřených hypotečních úvěrů banka neúčtuje poplatek za správu úvěru.

Podrobné informace o úrokových sazbách banka uveřejnila na www.wustenrot.cz  v Přehledu úrokových sazeb hypotečních úvěrů a úvěrů platných od 27. 2. 2014.

Ing. Helena Dušková
tel.: 257 092 352, e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz