Wüstenrot snížil úrokové sazby u Půjčky Pro Bydlení

Praha 3. června 2016 – Stavební spořitelna Wüstenrot přichází od 1. června s letní nabídkou Půjčky ProBydlení. Novinkou je snížení úrokové sazby na 4,89 % ročně u úvěru bez zajištění nemovitostí a bez akontace.
Klienti jistě uvítají i skutečnost, že sjednání Půjčky ProBydlení v PÚ tarifu je zcela zdarma. Na poplatcích za uzavření smlouvy o stavebním spoření, za poskytnutí úvěru a za správu úvěrových účtů ušetří tisíce korun. Zvýhodněná úroková sazba platí do konce srpna.

U Půjčky ProBydlení si klienti mohou vybrat z pěti různých dob splatnosti 6, 10, 14, 18 a 22 let podle toho, jak vysokou měsíční splátkou chtějí zatížit svůj rodinný rozpočet,“ říká Radka Floriánová, manažerka produktu a dodává: „Z našich interních statistik vyplývá, že klienti raději volí nižší splátku a delší dobu splatnosti, a to ve více než v 70 procentech případů. Většinu úvěrů využívají klienti za účelem rekonstrukce bytu nebo domu, čemuž odpovídá i průměrná výše úvěru, která se pohybuje kolem 350 tisíc korun.“

Zájem o Půjčku ProBydlení roste i díky rychlosti vyřízení. Rozhodnutí o poskytnutí úvěru je klientovi oznámeno do 24 hodin.  Úvěrové prostředky vyplácí Wüstenrot předem zálohově. Doklady prokazující jejich vynaložení na bytové potřeby dodává klient dodatečně.

Další výhodou je státní podpora a úspora na daních
Ke smlouvě o stavebním spoření, ke které je sjednána Půjčka ProBydlení, může klient získat státní podporu až 2 000 korun ročně. Úroky zaplacené z Půjčky ProBydlení lze odečíst z daňového základu, což je výhodou oproti klasickému spotřebitelskému úvěru.

Půjčka ProBydlení je oceňována i odborníky

Půjčka ProBydlení bodovala u odborné poroty soutěže Zlatá koruna hned po svém zavedení v loňském roce, kdy se umístila na 3. místě. V letošním ročníku si o příčku polepšila a získala Stříbrnou korunu.

Ing. Helena Dušková                                         Marek Vomočil
Wüstenrot                                                         Native PR, s.r.o.
tel.: 257 092 352, 727 821 962                         tel: 221 592 450, 734 572 970
e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz           e-mail: marek.vomocil@nativepr.cz