Wüstenrot snižuje úrokové sazby Půjčky ProBydlení

Praha 1. října 2015 – S platností od 1. října snižuje stavební spořitelna Wüstenrot úrokové sazby u Půjčky ProBydlení o 0,5 % p. a. Další novinkou je snížení požadavků na zajištění tohoto úvěru.

Za zvýhodněné úrokové sazby poskytne Wüstenrot úvěry v limitovaném objemu 500 milionů korun, a to u žádostí podaných do 31. 12. 2015.

Půjčka ProBydlení má široké spektrum využití. Lze s ní financovat jak drobné úpravy v bytě, tak i nákladnější rekonstrukce bydlení. Jsem přesvědčena, že úroková sazba u úvěru bez akontace a zajištění se splatností do 10 let ve výši od 4,5 % ročně je pro žadatele velmi atraktivní“, komentuje mimořádnou nabídku Dagmar Náhlíková, vedoucí úseku vývoje bankovních produktů finanční skupiny Wüstenrot

Horní hranici úvěru poskytovaného bez jakéhokoliv zajištění zvýšila stavební spořitelna u jednotlivce na 500 000 korun a u více žadatelů (manželé partneři apod.) na 700 000 korun Zajištění nemovitostí požaduje až u úvěrů přesahujících 1 milion korun.

Zpracování a poskytnutí Půjčky ProBydlení je do konce roku zdarma. V PÚ-tarifu OF-P je bez poplatku i uzavření nové smlouvy o stavebním spoření, ke které je poskytován úvěr.

Zájemci o Půjčku ProBydlení jistě uvítají rychlé rozhodnutí o úvěru do 24 hodin i výplatu úvěrových prostředků předem před doložením dokladů o účelu použití na řešení bytových potřeb.

Přehled úrokových sazeb a podrobné informace o Půjčce ProBydlení jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz.

kontakt

Ing. Helena Dušková
e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz

Marek Vomočil
tel: 221 592 450, 734,572 970
email: marek.vomocil@nativepr.cz

Finanční skupina Wüstenrot v České republice

Wüstenrot je finanční skupinou, která se zaměřuje na finanční zabezpečení, financování bydlení a pojistnou ochranu klientů. Široké portfolio Wüstenrotu zahrnuje stavební spoření, úvěry a hypotéky, depozitní produkty a životní i neživotní pojištění. Skupinu tvoří čtyři společnosti.

První z českých společností Wüstenrot - stavební spořitelna a.s. zahájila svou činnost v roce 1993. Za dobu své činnosti si stavební spořitelna Wüstenrot díky uvážené obchodní strategii a kvalitním produktům získala důvěru statisíců klientů, kteří u ní mají uzavřeno cca 430 000 smluv.

Wüstenrot, životní pojišťovna, a.s. zahájila svou obchodní činnost počátkem roku 1999 a v současnosti spravuje téměř  60 000 smluv. V nabídce má rizikové, kapitálové a investiční životní pojištění. Všechny pojistné produkty jsou konstruovány jako stavebnice, díky tomu jsou velmi variabilní a lze je kdykoliv přizpůsobit aktuálním potřebách klienta.

V prosinci 2002 vznikla Wüstenrot hypoteční banka, a.s. Specializuje se zejména na poskytování hypotečních úvěrů na bydlení a vydávání hypotečních zástavních listů. Na přelomu let 2010/2011 rozšířila svou nabídku o spořicí a běžné účty a termínované vklady. Za dobu své činnosti poskytla úvěry v objemu přes 41 miliard korun.

Wüstenrot pojišťovna a.s., která získala licenci v květnu 2008, je nejmladší společností Wüstenrot a specializuje se na oblast neživotního pojištění. Nabízí pojištění stavby, pojištění domácnosti a odpovědnosti osob, originálně konstruovaná pojištění motorových vozidel, pojištění malých a středních podnikatelů i cestovní pojištění. V současné době spravuje na 217 000 pojistných smluv.

Více informací je k dispozici na www.wustenrot.cz.