Wüstenrot spouští novou reklamní kampaň na podporu stavebního spoření s bonusem až 2000 korun

Praha, 1. listopadu 2012 – Finanční skupina Wüstenrot slaví 20. výročí založení v České republice mimořádnou nabídkou produktů. Nyní přichází s novou reklamní kampaní na podporu stavebního spoření s  bonusem až 2000 korun na každou novou smlouvu. Reklama poběží od 1. listopadu do 12. prosince 2012 na vybraných televizních kanálech a součástí kampaně budou také POS materiály.

Televizní spoty o délce 15 vteřin odvysílá TV Nova, Nova Cinema, Prima Family, Prima Cool, Prima Love, TV Barrandov a síť AT Média.
Kreativní podobu kampaně vytvořila reklamní agentura Scholz&Friends Praha, mediální plánování a nákup obstarala společnost Attention Media a po linii public relations akci podpoří Publicis PR.

Stavební spoření Wüstenrot s ročním zhodnocením až 4,95 %
Bonus 2000 korun k nově uzavřené smlouvě o stavebním spoření je dalším z řady jubilejních dárků, které Wüstenrot připravil pro své klienty. Na smlouvu uzavřenou na cílovou částku alespoň 300 000 korun může klient v letošním roce získat hned dva příspěvky ve výši až 2000 korun, a to nejen bonus od Wüstenrotu ale i státní podporu. Stavební spoření Wüstenrot mu tak přinese mimořádně atraktivní zhodnocení vkladů, protože průměrný roční čistý výnos dosahuje při šestiletém spoření až 4,95 %.

Mgr. Kateřina Bílá, MBA – tisková mluvčí
tel.: 257 092 353, e-mail: katerina.bila@wuestenrot.cz