Wüstenrot zvýhodňuje stavební spoření mimořádnou prémií

Stavební spořitelna Wüstenrot připravila pro své klienty vánoční dárek ve značném předstihu. Všem klientům, kteří uzavřou smlouvu o stavebním spoření v rámci akce „Dárek pod stromeček“, připíše úrokovou prémii 1500 korun.

Praha, 2. října 2009 – Stavební spořitelna Wüstenrot zvýhodňuje své stavební spoření úrokovou prémií 1500 Kč. Tuto prémii mohou získat všichni klienti, kteří smlouvu o stavebním spoření uzavřou v období od 1. října do 20. prosince 2009 v rámci akce „Dárek pod stromeček“. Podmínkou získání vánoční prémie je uzavření smlouvy na částku alespoň 200 000 korun a zaplacení úhrady za uzavření smlouvy a vkladu ve výši 1 000 korun do 20. 12. 2009.

S podrobnostmi nabídky stavebního spoření Wüstenrot se zájemci mohou seznámit u finančních poradců Wüstenrotu, na  www.wuestenrot.cz a na infolince 800 22 55 55.

Ing. Helena Dušková
Wüstenrot - stavební spořitelna a. s.
e-mail: helena.duskova@wuestenrot.cz

Finanční skupina Wüstenrot v České republice

Wüstenrot je finanční skupinou, kterou od roku 2007 tvoří již čtyři společnosti.

První z českých společností Wüstenrot - stavební spořitelna a.s. zahájila svou činnost v roce 1993. Za patnáct let činnosti si stavební spořitelna Wüstenrot díky uvážené obchodní strategii a kvalitním produktům získala důvěru více než 420 000 klientů.

Wüstenrot, životní pojišťovna, a.s. zahájila svou obchodní činnost počátkem roku 1999 a v současnosti spravuje přibližně 60 000 smluv klientů. V nabídce má nejen klasické rizikové či kapitálové pojistky, ale i moderní a originálně konstruované životní pojistky s individuálním účtem, které nabízejí minimálně srovnatelné zhodnocení se zhodnocením na klasických bankovních účtech.

V prosinci 2002 vznikla Wüstenrot hypoteční banka, a.s.  Specializuje se zejména na poskytování hypotečních úvěrů na bydlení a vydávání hypotečních zástavních listů. Za dobu své činnosti  poskytla úvěry v objemu dosahujícím 10 miliard Kč.

Wüstenrot pojišťovna a.s. která získala licenci v květnu 2008, je nejmladší společností Wüstenrot a specializuje se na oblast neživotního pojištění. Nabízí pojištění domu nebo bytu, pojištění domácnosti a odpovědnosti osob. Druhou oblastí její nabídky jsou originálně konstruovaná pojištění motorových vozidel.