Vývoj produktů, marketing a podporu obchodu řídí ve Wüstenrotu Jan Svačina

Praha 15. února 2017 – Od 15. února povede strategický úsek obchodního resortu finanční skupiny Wüstenrot Jan Svačina. Odpovědný bude především za vývoj produktů, řízení marketingu a podporu obchodu. Jeho hlavním cílem bude posilovat postavení Wüstenrotu na trhu financování bydlení.

Jan Svačina (41) přichází do Wüstenrotu s více než patnáctiletou praxí v oboru. Před nástupem do Wüstenrotu působil šest let v Equa bank jako manažer externího prodeje. Aktivně se podílel na přípravě hypotečních produktů a procesů nově vznikající banky. Předtím pracoval tři roky ve Volksbank CZ, kde zodpovídal za spolupráci s externími partnery v oblasti hypotečních úvěrů a depozitních produktů.

Jan Svačina je absolventem Vysokého učení technického v Brně. Svou praxi v oboru získával již během studií, kdy samostatně podnikal. Svůj volný čas investuje do cestování a rekreačního sportu, jako je lyžování a cyklistika. Jeho současným největším koníčkem je rodina.

Finanční skupina Wüstenrot
tel.: +420 257 092 350, +420 603 424 129