Vylepšujeme Spořicí účet

Praha 3. září 2018 – Wüstenrot od začátku září zvýšil základní úrokovou sazbu svého spořicího účtu na 0,5 %. Navíc noví klienti získají až do konce února 2019 speciální úrokovou prémii 0,6 %. Spolu s bonusem za fixaci uložených peněz tak Wüstenrot Spořicí účet nabízí zhodnocení až 1,5 %.

„Všem majitelům spořicího účtu jsme od 1. září zvýšili základní úrokovou sazbu z 0,2 na 0,5 % ročně pro zůstatky od 30 tisíc do 1,5 milionu korun. S věrnostním bonusem za fixaci úspor se tak může zhodnocení vyšplhat až na 0,9 % ročně,“ říká Pavel Hejzlar, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot.

Pro nové klienty sazba až 1,5 %
Každý nový zákazník, který si od 1. září založí Wüstenrot Spořicí účet, dostane až do 28. února 2019 automaticky speciální úrokovou odměnu 0,6 %. Spolu se základním úrokem tak získá až na půl roku nadstandardní úročení 1,1 %. „Pokud si klient sjedná fixaci uložených peněz, připíše si věrnostní bonus až 0,4 %. Celkem se tak zhodnocení po dobu akce vyšplhá až na 1,5 %,“ doplňuje Hejzlar.

Nabídka platí pouze pro nové klienty, kteří dosud neměli založený Wüstenrot Spořicí účet.

Založení i vedení spořicího účtu je zdarma
Wüstenrot Spořicí účet nabízí nově základní úrok 0,5 % ročně. K němu si může klient připsat věrnostní bonus až 0,4 % ročně za sjednání fixace prostředků na 3 až 12 měsíců. Pro částky od 30 000 Kč do 1,5 milionu korun tak lze získat zhodnocení až 0,9 % ročně. Pro vyšší částky si klient může založit další spořicí účty.

Akční úrok 0,6 % je připisován na spořicí účet měsíčně stejně jako základní úrok, úrok za fixaci prostředků je na účet připsán po skončení fixace (3 – 12 měsíců). Počet fixací není omezen, je možné je sjednat v minimální výši 10 tisíc korun a kdykoliv bez sankce zrušit. Založení a vedení účtu je zdarma, klient nemusí mít ani běžný účet u Wüstenrotu.

Zůstatek Úroková sazba od 1. 9. 2018 Úroková sazba do 31. 8. 2018
Od 0 do 29 999 Kč 0,10 % 0,10 %