Další zvýhodnění hypoték u Wüstenrotu, sazby padají u úvěrů pro fyzické i právnické osoby

hypotéky  novinky  tiskové zprávy

Wüstenrot hypotéky jsou zase výhodnější. Od 15. července snižuje Wüstenrot úrokové sazby o 0,10 procentního bodu u všech hypoték pro fyzické osoby a týká se všech forem sazeb i délek fixací. Zvýhodnění hypotečních úvěrů u Wüstenrotu mohou využít i právnické osoby, o desetinu procentního bodu jsou zlevněny úvěry HypoRevit a TopRevit.

„Léto je vhodný čas na přemýšlení o vlastním bydlení a my chceme nabídnout všem zájemcům dostupnější podmínky pro to, aby si mohli splnit své sny a plány,“ říká Marian Holub, produktový manažer pro hypotéky finanční skupiny Wüstenrot, a dodává: „Zatímco na začátku roku činila například sazba s pětiletou fixací 3,08 %, dnes ji nabízíme za 2,68 % ročně. To při průměrné hypotéce 2,2 milionu na 25 let znamená úsporu na měsíční splátce 454 korun.“

Od 15. července 2019 tak klienti získají všechny hypotéky u Wüstenrotu za ještě výhodnějších podmínek (viz přehled úrokových sazeb níže). Konkrétní výši splátek hypotéky si může každý jednoduše spočítat na úvěrové kalkulačce na webu Wüstenrotu.

Kromě aktuálního snížení úrokových sazeb vyhlásil Wüstenrot až do konce letošního září poplatkové prázdniny. Hypotéku pro vlastní bydlení, Hypotéku dopředu a Hypotéku na cokoliv lze pořídit bez poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru. Klienti tak ušetří 2 400 korun. Hypotéka Refin je také až do konce září navíc nabízena s nulovým poplatkem za interní ocenění nemovitosti, kdy úspora činí minimálně 1750 Kč.

Úrokové sazby platné od 15. 7. 2019

Tabulka: úrokové sazby platné od 15.7.2019

Poznámka: sazby platné při sjednání životního pojištění Allianz a minimální výši měsíčního pojistného 500 Kč

Finanční skupina Wüstenrot