Nová kampaň Wüstenrotu: v hlavní roli spořicí účet bez hranic

o nás  spoření  tiskové zprávy

Největší letošní kampaň Wüstenrotu právě začíná. Od července až do konce listopadu bude Wüstenrot propagovat svůj vylepšený spořicí účet bez hranic. S nabídkou úrokové sazby 1,7 % garantované na celý rok bez jakýchkoliv limitů se klienti setkají v on-linu, rozhlasových spotech, outdooru, na sociálních sítích a ve vybraných tištěných titulech.

obrázek vizuálu kampaně Spořicí účetKampaň se zaměří nejen na zdůraznění nadstandardní úrokové sazby 1,7 % na celý rok, ale i na fakt, že nabídka nemá žádné speciální podmínky, omezení či limit vložené částky. „Na trhu se možná objevují účty s vyšší sazbou, jsou ale spojeny s celou řadou podmínek či limitů. Proto jsme udělali náš spořicí účet skutečně bez hranic – sazbu garantujeme na celý rok a klienty neomezujeme ve výši vkladu nebo tím, že by museli využívat další produkty od Wüstenrotu,“ říká Michal Pokluda, manažer produktů a marketingu finanční skupiny Wüstenrot.

Kampaň se v médiích objeví od poloviny července a potrvá až do konce listopadu letošního roku. První vlna bude zahrnovat on-linové formáty a sociální sítě. V srpnu komunikační mix doplní bigboardy, CLV a rámečky v MHD ve vybraných městech. V září Wüstenrot osloví nové i stávající klienty prostřednictvím rozhlasových spotů na Evropě 2, Frekvenci 1 a vybraných regionálních stanicích. Kreativu připravila agentura Scholz & Friends.

Sazba 1,7 % ročně na neomezený objem prostředků
Každý nový klient, který si od 10. července 2019 sjedná Wüstenrot Spořicí účet, dostane na 12 měsíců garantovanou úrokovou sazbu 1,7 %. Roční lhůta začíná běžet od založení účtu a sazbou 1,7 % bude Wüstenrot úročit všechny vložené úspory, jejichž výše není omezena. Spořicí účet si noví klienti mohou založit jednoduše on-line nebo u finančních poradců Wüstenrot.

Ani současní klienti Wüstenrotu nepřijdou zkrátka. Ti získají akční bonus 0,7 % k základní úrokové sazbě na všechny nově vložené prostředky od 10. července 2019. Bonus platí rovněž 12 měsíců od prvního vkladu. Spolu se základní úrokovou sazbou 0,5 % ročně a věrnostním bonusem až 0,5 % za fixaci na 12 měsíců, si tak mohou zajistit úrokovou sazbu 1,7 %.

Finanční skupina Wüstenrot
tel.: +420 257 092 350, +420 603 424 129