Půjčka ProBydlení: letní výprodej u Wüstenrotu začíná

novinky  tiskové zprávy  úvěry

Letní výprodeje jsou tady. A Wüstenrot nezůstává pozadu. Až do konce září nabízí překlenovací úvěr Půjčka ProBydlení nezajištěný nemovitostí se slevou 0,5 procentního bodu. Stačí si jen zvolit dobu splatnosti na 11 až 22 let. Zároveň Wüstenrot upravuje úročení Půjčky ProBydlení zajištěné nemovitostí – úvěry nad 1,5 milionu korun je možné od dnešního dne získat za pevnou sazbu 2,89 %.

„Léto je pro mnohé obdobím relaxace a klidu, řada z nás však přemýšlí o vylepšení či pořízení nového bydlení. Proto přicházíme se speciální letní akcí,“ říká David Krček, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot, a upřesňuje: „Sazby u nezajištěné Půjčky ProBydlení se splatností 11 až 22 let snižujeme o 0,5 procentního bodu. Finance na rekonstrukci kuchyně, koupelny, ale třeba i na nový bazén tak lze pořídit za 4,89 %, místo dosavadních 5,39 %.“

Půjčka ProBydlení je překlenovací úvěr, který umožňuje pokrytí výdajů na nákup či rekonstrukci nemovitosti, a to až do výše jednoho milionu korun bez zajištění zástavním právem k nemovitosti. Na družstevní bydlení umí Wüstenrot půjčit až 1,5 milionu korun.

Zajištěná Půjčka ProBydlení – dvě pásma a pevné sazby
Zároveň Wüstenrot zjednodušuje úrokový lístek u Půjčky ProBydlení zajištěné zástavním právem k nemovitosti. Úvěry na pořízení nového bytu, domu či pozemku vyšší než 1,5 milionu korun lze získat s pevnou sazbou 2,89 % ročně. Částky nižší než 1,5 milionu korun budou úročeny 3,39 % ročně.

Hlavní předností Půjčky ProBydlení, ať už zajištěné, nebo nezajištěné, jsou stejné splátky po celou dobu trvání úvěru, tedy až 22 let. Klienti si tak nemusejí dělat starosti s fixacemi a možným růstem úrokových sazeb. Jejich splátka se nezmění.

Do konce června bez poplatku
Navíc až do 30. června mohou všichni noví klienti získat Půjčku ProBydlení bez poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření, který standardně činí 1 % z cílové částky. Například u půlmilionového úvěru tak ušetří pět tisíc korun.

Půjčka ProBydlení bez zajištění zástavním právem k nemovitosti Úroková sazba
Půjčka ProBydlení Expres 4,89 % p. a.
Půjčka ProBydlení 4,89 % p. a.*

*Poznámka: do 30. 9. 2019

Půjčka ProBydlení zajištěná zástavním právem k nemovitosti Úroková sazba
Úvěr vyšší než 1,5 milionu Kč 2,89 % p. a.
Úvěr nižší než 1,5 milionu Kč 3,39 % p. a.

Finanční skupina Wüstenrot
tel.: +420 257 092 350, +420 603 424 129