Wüstenrot prodlužuje poplatkové prázdniny u překlenovacího úvěru Půjčka ProBydlení

novinky  tiskové zprávy  úvěry

Po nedávném snížení úrokových sazeb a prodloužení poplatkových prázdnin u hypoték, prodlužuje Wüstenrot poplatkové prázdniny do konce roku i u překlenovacího úvěru Půjčka ProBydlení. Noví klienti mohou od 1. října získat překlenovací úvěr ve výši až jeden milion korun, a to bez zajištění nemovitosti. U zajištěného i nezajištěného překlenovacího úvěru klient získá smlouvu o stavebním spoření s nulovým poplatkem.

Klienti, kteří chtějí ještě letos stihnout rekonstrukci stávajícího bydlení nebo zvažují nákup nemovitosti, mají jedinečnou příležitost na získání finančních prostředku. Finanční skupina Wüstenrot prodlužuje poplatkové prázdniny i pro překlenovací úvěry nazvané Půjčka ProBydlení. „S nedávným snížením sazeb u našich hypotečních úvěrů jsme se rozhodli vyjít vstříc i těm, kteří zvažují rekonstrukci či modernizaci bydlení anebo hledají alternativní financování nemovitosti. I proto prodlužujeme akci na bezpoplatkové uzavření smlouvy o stavebním spoření jak u zajištěného, tak i nezajištěného překlenovacího úvěru,“ uvádí David Krček, produktový manažer Wüstenrot a dodává: „Klient může získat až jeden milion korun bez zajištění nemovitostí a využít půjčku především pro financování rekonstrukcí a přestaveb. Pro zajištěné úvěry nabízíme interní ocenění nemovitosti zdarma, což znamená úsporu i několik tisíc korun.“

Aktuální podmínky překlenovacího úvěru Půjčky ProBydlení bez zajištění nemovitosti

• Možnost získat až 1 000 000 Kč
  • Úroková sazba 4,99 % ročně
  • Bez zajištění nemovitosti a dalších podmínek