Wüstenrot: v zimě musí být poplatky na nule!

Praha 5. února 2019 – Wüstenrot zavedl od 1. února poplatkové prázdniny. Bez poplatků za zpracování a poskytnutí úvěru jsou dostupné Hypotéka pro vlastní bydlení, Hypotéka dopředu a Hypotéka na cokoliv. Kdo by raději financoval nákup bytu či domu Půjčkou ProBydlení zajištěnou zástavním právem k nemovitosti, získá zdarma interní odhad nemovitosti. Speciální nabídka je časově omezená a platí do 31. března 2019.

„Růst úrokových sazeb se po loňském, rychlém zdražování, zastavil. Chceme proto všem zájemcům o nejen nové bydlení ještě více usnadnit jeho pořízení,“ říká Michal Pokluda, ředitel produktu a marketingu finanční skupiny Wüstenrot, a upozorňuje: „Je jedno, zda se klient zvolí hypotéku nebo zajištěný překlenovací úvěr ze stavebního spoření. Pro každého máme poplatkové prázdniny.“

Od začátku února ušetří zájemci nejen o vlastní bydlení na poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru. Pro všechny doby fixace úrokové sazby, všechna pásma LTV promine Wüstenrot poplatek ve výši 2 400 Kč. Poplatkové prázdniny se vztahují nejen na Hypotéku pro vlastní bydlení a Hypotéku dopředu, ale i na americkou Hypotéku na cokoliv.

Půjčka ProBydlení zajištěná nemovitostí – interní odhad zdarma
Ani ti, kteří si pro financování nákupu zvolí překlenovací úvěr Půjčka ProBydlení zajištěný zástavním právem k nemovitosti, nepřijdou zkrátka. Až do 31. března mohou získat interní odhad nemovitosti zdarma. Interní ocenění poskytuje Wüstenrot pro pořízení bytu ve 14 krajských městech či koupi jakékoliv nemovitosti v Praze a Brně-městě. Standardní výše poplatku za interní ocenění bytové jednotky přitom činí 1 750 Kč, rodinný dům přijde na 2 400 Kč.

Zatímco sazby hypoték se už přehouply přes tři procenta, s Půjčkou ProBydlení si klienti zajistí úrokovou sazbu pod touto hranicí. A to jak ve fází překlenovacího úvěru (od 2,89 % ročně), tak u řádného úvěru ze stavebního spoření (2,99 % ročně).

Zájemci si mohou zvolit splatnost úvěru podle svých představ a možností rodinného rozpočtu v rozmezí od 6 až do 22 let. Po celou tuto dobu mají garanci pevné měsíční splátky. Například u úvěru dva miliony korun na 20 let se měsíční splátka pohybuje pod hranicí 11 500 korun.

Finanční skupina Wüstenrot
tel.: +420 257 092 350, +420 603 424 129